sunnuntai 23. toukokuuta 2010

Päivänsankari Raisu ja ekat agilitystartit

Eilen sunnuntaina ensimmäinen Fannimer-pentue täytti kaksi vuotta, Raisu onnittelee kaikkia sisaruksiaan.

Samaan synttäriviikonloppuun mahtui paljon mukavaa tekemistä; Harri, Virpi ja Gromit olivat meillä viikonloppuvieraina, näimme taas Tiinan suloiset pennut ja mikä tärkeintä, Raisu starttasi ekat agikisansa.

Eka rata meni minun osalta kuulemma tosi löysästi, taisimme molemmat, Raisu ja minä vähän jännittää tuota starttia. Tulos hylätty ja katse kohti seuraavaa rataa. Toinen rata sujui jo vähän paremmin, Raisu ei vieläkään irronnut mihinkään ja kyseli minulta jatkuvasti neuvoja mutta kepit ja kontakitit olivat hyvät. Tuloskena viisi virhepistettä ja sillä voitto. Kolmas rata oli hyppis ja se meni alkuradan osalta vauhdikkaasti ja puhtaasti, sitten minulta paukahti pienellä vauhtisuoralla takareisi ja kinkaten maaliin. Onneksi Raisu ei pahemmin tilannetta ihmetellyt vaan pääsimme maaliin ja tuloskena o, toinen sija. Eli hullumpi aloitus, nyt vain tulee pitkä tauko oman jalan takia.
Harri ja Gromit starttasivat myös ja oli kiva nähdä miten ensikertailaisten radat sujuivat, hyvältä näytti.
Sunnuntaina olisi ollut Fannin vuoro kisata, minä edelleen jalkapuolena..no onneksi sain Anun varaohjaajaksi ja ekalta radalta Anu ja Fanni puhdas rata ja seitsemänsiä. hienoa. Toisella startilla Fanni rupesi sitten etsimään minua ja rata ei edennyt alkua pidemmälle. Mutta kiitos Anulle varaohjauksesta.
Harrille ja Virpille kiitos viertailusta, oli taas mukava nähdä Gromit ja vaihtaa kuulumisia. Saa nähdä kuka teidän mukaan sitten Mikkelistä seuraavalla vierailulla lähtee..

ja kunhan valokuvaajat( Harri ja Virpi ) laittavat minulle kuvia viikonlopusta niin liitän niitä blogiin, oma kamera taas jossakin hukassa.

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Onnea Raisulle ! Etpäs eilen maininnut mitään synttäreistä...Hieno kisauran aloitus. Rata radalta parempi suoritus :0). Ja heti palkintopallille, niin sitä pitää !

eija