sunnuntai 12. joulukuuta 2010

Voittajanäyttely 2010

Tänään kävin Raisun kanssa messukeskuksessa vuoden isoimmassa näyttelyssä, voittaja 2010;ssä. Emme olleet ihan kärkikaksikossa, nartut voitti Enni ja toinen oli Raisun sisko Fyra. Raisu oli valioluokassa heti Fyran jälkeen kolmas. Loppusijoitus on ihan mysteeri, sen varran sekaisin olin missä mentiin ja mitä piti tehdä. Totti vei koko potin, urosten toinen taisi olla Mese.

Oma suoritus hieman huvitti, en saanut Raisua pöydällä kunnolla seisomaan kun kädestä tippui nameja maahan ja pöydälle ja pitihän Raisun sitten niitä etsiskellä. Samoin onneksi juostessa edessä oli Ansku ja Fyra sillä monesti meinasin kovalla vauhdilla törmätä heihin, että sellasta sekoilua tällä kertaa. Pitää hieman ensi kertaa varten treenailla tätä näyttelyhommaa, niin oli kiva katsoa Enniä ja Fyraa kun he osasivat ja tiesivät mitä pitää tehdä.

Raisu sai himenot arvostelut, pitää oikein tännekin niistä kirjoittaa;.

Erittäin hyvä "leuka", vaikuttava pää, symmetriset silmät, hyvä korvien kiinnitys, erittäin hyvä kaula, hyvä ylälinja, hyvä rintakehä, hyvä lapa, hyvät kulmaukset, hyvä hännänkiinnitys, erittäin hyvät liikkeet joissa hyvä takatyöntö.

Jos muutama hyvä saadaan vielä erittäin hyväksi niin voi voi olemme upeita.

Hyvä Raisu ja hyvä muut kanssakisaajat- Ja hyvä Tiina ja ROP Rover.

Ei kommentteja: