sunnuntai 15. huhtikuuta 2012

Siis joulu oli jo..

Niinpä, kiitos vinkistä Pirjo. Nyt on jo kevät ja minulla vielä hyvän joulun toivotukset sivuillani. Joulun jälkeen on tapahtunut yhtä ja toista, omat päivitykset  vain uupuvat.
Aloitetaan vaikka siitä, että en ole harrastanut agilityä sitten jalan leikkauksen, ei vain ole kiinnostanut. En edes ole hankkinut lisenssiä täksi vuodeksi, saas nähdä miten rouvalle käy...koirat kyllä olisivat innoissaan, mutta kun itseäni ei nyt huvita yhtään harjoitella säännöllisesti. Me vain naapurin  kanssa lenkkeilemme.

Sitten vähän aikaa sitten oli kunnia olla mukana Caron ja Totin pentujen synnytyksessä, pikakomennuksella saavuin  paikalle ja voi miten ihana tapahtuma se olikaan, ehkä siksikin että kaikki sujui niin onnellisesti. Pitkäksi aikaa muisteltavaa.

Ja noista Caron pennuista Raisuun; Raisun ja Pyryn astutusyritys keväällä ei siis tuottanut tulosta, Raisu ei taaskaan ollut suostuvaisella päällä vaikka Pyry kuinka yritti. Harmi, niin ihana koira se Pyry on ja olisi varmasti tullut kauniita pentuja. Saas nähdä saako Raisu pentuja ikinä, niin huonot nuo juoksut aina ovat. Aika näyttää, mutta yrittää pitää vielä.

Äskettäin vietimme myös talviloman  Rukalla lasketellen, viikko vierähti hujauksessa hyvässä seurassa ja upeissa maisemissa. Kaiken kruunasi se, että koirat pääsivät mukaan lomalle. Niiden kanssa ei kyllä paljon urheiltu, yhteensä ehkä noin 20 km hiihtoa ja tietty "pakolliset" kävelyt päälle. Muuten oma ja lasten aika meni rinteissä. Taas muistui mieleen miten kivaa se laskettelu on.

Mökkikausikin on avattu, pääsiäisenä käväisimme mökillä syömässä hyvää ruokaa ja sen jälkeen aika meni ruuan sulatteluun. Hyvä kun oli vielä lumi maassa, sai vain makoilla sohvalla kun pihahommia ei ollut. Koirat olivat ihan täpinöissään, haukkuivat aluksi kaikkea mikä liikkui. Onneksi osasivat sitten vähitellen rauhoittua ja muistivat miten mökillä käyttäydytään.

Sitten pitää kehua omia kasvatteja sillä Fyra, Fannimer Angelica on taas saanut uusia titteleitä , tänäänkin tuli  viesti että  Fyra oli Tallinnassa ROP ja sai nimensä eteen Tallinnan voittaja 2012 tittelin, Jestas sentään siltä koiralta loppuu kohta tila papereista, niin monta titteliä neiti on jo saalistanut. Onnea Annariina ja Fyra.

Lopuksi vielä kuvia koirista Rukalla.




2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Ihana Pyry odottaa Raisu-neitoa agilitytreeneihin !!!!!!! Liikkeelle sieltä ja sassiin. Edes huvin vuoksi, jos ei muuten :o).

Anonyymi kirjoitti...

Aivan ihania noi koirat :) suloisia:) kiva ilme sun blogilla :)