maanantai 12. tammikuuta 2009

Uusi vuosi uudet kujeet

Hyvää Vuotta 2009 kaikille! Nyt pitäisi pitkän työrupeaman takia olla intoa taas touhuta koirien kanssa, mutta missä se into on?? Hukassa?? Tuntuu, että tavallinen lenkkeily riittää tällä hetkellä, agility kylmässä pienessä treenihallissa ei oikein innosta. Fanni kyllä jo kaipaisi lisäpuuhaa, selvästi huomaa että rouva on hieman tylsistynyt.
Laran, Leevin ja Rucan blogia kävin aamulla tutkailemassa ja siellä Terhi pähkäili samaa asiaa kuin minäkin, mihin säkäluokkaan Ruca menee agilityssä??Olen jo pitkään katsonut, että meidän Raisu kasvaa aika isoksi, on siinä ja siinä onko medi vai maxi, veikkaan kyllä maxia omien mittausten perusteella. Saa nähdä sitten jatkossa innostaako kisata maxeissa, aika näyttää. Tutut nauravat että minä kävelen mittanauha kourassa, niin tämä kokoasia minua vaivaa.
Kennelliiton sivuilla olen myös ahkerasti vieraillut, olisi ihana päästä käymään jossakin näyttelyssä Raisun kanssa. Ei vain ole mitään näyttelyä lähiaikoina järkevän matkan päässä, pitää odottaa pääsiäiseen. Kerkeenpähän hieman ottaa näyttelytreeniä ennen sitä ja nyppiä Raisu näyttelykuntoon. Saas nähdä mitä tuomarit meidän rasavillistä pitävät.
Ja jottei ainainen pentukuume hellittäisi niin Hiirolassa olen päässyt ihastelemaan suloisia länderinpentuja, isoja sellaisi. Ihana tuoksu kun ovasta astui sisään..voi , kesä tulee ihan elävästi mieleen. Sitten joskus taas toivottavasti meilläkin on uudet pennut.

Tällaisia mietteitä tällä erää, niin ja Raisun juoksut eivät ole vieläkään alkaneet. Fyralla ja Martalla Ruotsissa ne jo ohi, Mayalla parhaillaan, Raisulla ja Analla varmaan lähiaikoina.

2 kommenttia:

Tepa kirjoitti...

Mie mietin tuota ihan samaa,että riittääkö into kisata makseissa, on tuo Ruca kuitenkin niin kirppu Leeviin verrattuna. No, harjoitella nyt kuitenkin meinataan, katsotaan sitten aikanaan millä riman korkeudella ;)

Anonyymi kirjoitti...

Moikka, minullakin on koira, jonka virallista mittaustulosta jännitetään vielä jonkun aikaa. Muutamasta millistä on varmasti kiinni, menee se sitten kumpaan luokkaan tahansa. :( Toivon, että tällaisille pikkukirpuille kehitettäisiin oma sarja, sillä 60-65 cm hypyt on niille ihan epäreiluja, ja lisäksi myös verrattuna mihinkään muuhun säkäluokkaan agilityssa. Argh. Toivottavasti pääsette medeihin. :) Ja harrastatte propagandaa siitä, että uusi säkäluokka joskus tulisi tai että medien ylärajaa nostettaisiin. Yrittänyttä ei laiteta. :)