torstai 7. tammikuuta 2010

Uusi vuosi vanhat kujeet

Vuosi 2010 on alkanut ja ei voi kuin todeta, että koirilla kaikki kujeet ennallaan.

Fanni näytti taas päivällä jollekin satunnaiselle ohikulkijalle "karvansa" kun ryntäsi pihalta hurjasti haukkuen viereiselle kävelytielle.Argh!! Kyllä on kauhean kuuloista ja näköistä menoa, kiinni ei ole kehenkään käynyt, mutta lähellä louskuttaa. MUISTAN tästälähtien pitää Fanni alkumatkasta aina hihnassa kun kotonta lähdemme. Kauempana metsässä sitten vasta irti...

Onneksi Mille ja Raisu ovat erilaisia, Raisu tietty vielä nuori koira joka oppii varmasti kaikenlaista iän myötä...toivotaan ettei tota Fannin älytöntä räksytystä.

Muuten koirien osalta vuosi lähti käyntiin yskien, mistä lie senkin ovat joulukuussa saaneet. Ja todella huonot ulkoiluilmat ovat myös taanneet sen, että meillä tepastellaan pitkin yötä ees sun taas laminaattilattialla, yritä siinä sitten nukkua..

Eli tosi kiva alku tälle vuodelle, tästä vain paremmilla konsteilla eteenpäin.

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Ihana kuulla, että omat koirat ei olekaan sairaita tai muuten pöpejä, kun on niiiiin tuttuja nuo yölliset kävelyretket...Kivasti ne kynnet laminaatilla rapisee :0(. Koirat alkaa jo luopua toivosta, että tästä enää mihinkään lenkille tai muualle koskaan lähdetään. No, JOS nuo pakkaset vielä joskus hellittää, niin tuohan Raisu tokoilemaan !

Eija