maanantai 6. joulukuuta 2010

Sulhasehdokas Pyry
Tässä ensikuva Raisun sulhasehdokkaasta , TK1 Krumme Furche Zero " Pyrystä". Lisää kuvia sitten kun kollegio on antanut siunauksen liitolle.
Pyry on ihanan luonteen omaava nuori koirauros, joka harrastaa omistaja Eijan kanssa menestyksekkäästi tokoilua ja agilityä. Agilityssä kisoja on takana vasta muutamia, mutta parin etenemistä radalla on ihana seurata, varmaa ja vauhdikasta menoa. Pyrystä sitten lisää kunhan asiat etenevät.

Ensi viikonloppuna olisi tarkoitus käydä poikien ja Raisun kanssa Helsingissä, lauantaina olisi tiedossa shoppailua ja seurustelua tuttujen ja sisarusten kanssa, sunnuntaina sitten Raisun kanssa nenät kohti messukeskusta ja voittajanäyttelyä. Saas nähdä miten meidän käy...Kiva nähdä siellä monia muitakin länderi-ihmisiä. Lopuksi vielä talvisia pakkaspäiväkuvia.

Raisu ja lämmin Pomppatakki


Kova kolmikko

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

ressetKyllä sulla on ihania kuvia koiruuksista ! Meillä on muuten koirat samassa muodissa; Elsalla ja Simolla samanväriset Hurtat kuin teillä ja Pyryllä Pomppa :o).Pyryltä terveisiä Raisulle.

Pirjo kirjoitti...

Ihania uusia kuvia ja sulhasehdokaskin näyttää oikein komealta. Kovasti tekisi mieli Helsingin näyttelyyn, jos vain saisin tuon miehen pään käännettyä. Katsotaan ehkä nähdään siellä.