sunnuntai 6. toukokuuta 2012

Raisu ja luonnetesti, + 23!!!!!!

Niin, kävimme Raisun kanssa viikonloppuna ländereiden luonnetestissä, paikalla taisi olla 10 länderiä. Minä ajattelin, että kyllähän Raisu helposti ainakin yli 100 pistettä saa, onhan se kotioloissa ja matkusteltaessa todella helppo koira. Ei räyhää turhia ja seuraa minne vain menemme.

No, toisin sitten kävi. Paineistu varsinkin sen tynnyrin vierityksen jälkeen niin paljon, että ei palautunut ja tulos on sen mukainen..Positiivista testissä oli se, että siinäkin tuli selvästi ilmi Raisun suhtautuminen ihmisiin ja laumaan, sieltä toinen haki aina turvaa. Minun syliin olisi halunnut kiivetä jatkuvasti ja jos olin kauempana niin toisetkin ihmiset kävivät turvaksi, silloin ei edes olisi liikahtanut etsimään minua.

Kunhan saa oikean piuhan videoon niin laitan Raisun luonnetestin blogiini, Raisun, oman pikku mamman mussukkani!! Eli kotia toin koiran ja edelleenkin olen sitä mieltä, että Raisu on omista koiristani juuri se oikea minulle!

Kiva lauantaipäivä se kuitenkin tuloksesta huolimatta oli, mukavia länderi-ihmisiä ja koiria. Ja kiitos Tiinalle matkaseurasta, mukavaa oli. Tuli myös päivitettyä ruosteista englannin kieltä, ihanaa.

3 kommenttia:

Tepa kirjoitti...

Toki nuo testit koiran luonteesta varmasti kertoo paljonkin, mutta eihän länderin kaiketi kuulukkaan saada mitään huippupisteitä!?? Ruca varmastikkin pyrkisi myös syliin joka käänteessä, mutta tuosta palautumisesta en osaa sanoa miten menisi. Mutta voin kuvitella että Lara saisi paljon isommat pisteet kuin Ruca ja kuitenkin Ruca on omasta mielestäni paljonkin Laraa helpompi pakkaus, just sellanen kultamussukka ;) Odotan innolla sitä videolinkkiä!

jassu kirjoitti...

Ja ennen kaikkea tärkeimmän huomion teit itse: kotiin testistä tuli tasan yhtä hyvä ja ihana Raisu, kuin mitä ennen testiä! :) Eli ei ne tulokset muuta yhtään sitä koiraa, ei huonommaksi eikä paremmaksi. Rapsuja Raisulle :)

-Mervi T- kirjoitti...

Kiitos ihanista kommenteista ja oli muuten jäätävä suoritus Mesellä, ei jätkää mikään heilauttanut tai häirinnyt.