torstai 14. toukokuuta 2009

Raisun eka startti

Eilen oli meidän agilitykentällä möllikisat joihin Raisukin osallistui. Alku ei lupaavalta näytänyt, kisat alkoivat 18.00 ja itse olin silloin vielä töissä. 18.20 kurvasin koirineni kisapaikalle ja sain vielä Raisun mukaan kisaan. Äkkiä juoksin itse radan läpi, pieni pissihetki Raisulle ja eikun radalle.
Tuloksena puhdas rata ( radalla ei keppejä eikä keinua ) ja kolmas sija!! Raisu jopa eteni ihan vauhdikkaasti, jopa välillä niinkin itsenäiseti että teki mieli pysähtyä ja ihmetellä koiran menoa. Kontaktit menivät myös hienosti, Raisu malttoi pysähtyä alastulolla niinkuin treeneissäkin. Hyvä Raisu!!

Sitten kisojen jälkeen otin kisarataa hieman myös Fannin kanssa, toisenlaisissa tunnelmissa. Kauheat kontaktit ja liiankin irtoavaa etenemistä. Olen saanut koulutettua toisen Millen..nyt pitää vain treenata uudenlaiset kontaktit, vedättäminen ei todellakaan ole enää Fannin juttu.

Lopuksi vielä koirat (Mille, Fanni ja Raisu ) pääsivät pellolle kirmaamaan Rönnin ja Rassen kanssa. Kivaa niillä tuntui olevan.

Ja onnea Anulle ja Oprille upeasta ratasuorituksesta, oli hienoa katseltavaa.

3 kommenttia:

Tepa kirjoitti...

Onnea Raisun ekasta agistartista ja vielä nolla tuloksesta! Tosi hienoa! Oispas ollu kiva olla näkemässä.

Ansku kirjoitti...

Onnea Raisulle siitä se lähtee!. Meillä oli eilen ihan sikahyvät Jaakon treenit, mentiin saksalaista ja twisterä Fyran kanssa.

Pinja kirjoitti...

Onnea! Hyvä suoritus!