sunnuntai 17. toukokuuta 2009

SERT, ROP ja Jäppinen

Onpa ollut ihana viikonloppu, aurinko hellinyt, pikkukoira Jäppinen hoidossa ja Raisun näyttely meni hienosti. Mutta alusta uudelleen

eli perjantaina sain hoitooni Annen viimeisimmän pennun, minä kutsun häntä Jäppiseksi. Aivan ihana poika. Perjantaina kaikki koirat eli Fanni, Mille ja Raisu pääsivät tutustumaan häneen ja sitten lauantaina Jäppinen oli Raisun ja naapurin Brunon kaveri vanhempien koirien mentyä maalle. Kyllä oli koirilla ihanat leikit, hyvin pärjäsi Jäppinen hurjan kaksikon mukana.

Sunnuntaina vein Jäppisen aamulla naapuriin hoitoon ja suuntasin Raisun kanssa Varkauteen, koiranäyttelyyn. Siellä oli jopa kaksi länderiä, Raisu ja Milka. Raisu esintyi tavalliseen rentoon tapaansa hyvin ja tuomari, joku ruotsalainen mies, tykkäsi kovasti. Tulos sert ja rop. Milkaa hieman pöytä jännitti, siitä sininen nauha.

Sitten kohti kotia kovalla kiireellä, piti päästä Jäppistä pussailmaan...taas alkoivat koirat leikkiä ja nyt illalla ovat kyllä sekä Raisu ja Jäppinen aika unten mailla. Huomenna vielä vapaapäivä, saan pitää vielä pennun hetken aikaa. Jospa joku naapuri vaikka ostaisi sen, on se niin ihana tapaus.

Jäppinen ja Raisu löytäneen yhteisen leikin

4 kommenttia:

Pinja kirjoitti...

Eikö ite kiinnostais? :P

Tepa kirjoitti...

Ja taas teitä saa onnitella ;) Eli paljon onnea näyttelymenestyksestä!!!

Anonyymi kirjoitti...

Oikein paljon onnea Raisu-siskolle!! Vau, tosi hienoa!

Kyllä meki näyttelyyn taas heinäkuussa mennään :)

Terkuin Heli

-Mervi T- kirjoitti...

Kyllä oli aika hilkulla ettei "Jäppinen" jäänyt meille, onneksi tuttavani ihastui siihen myös ja se jäi ns. kotikulmille 100m päähän meistä

Mervi