perjantai 22. toukokuuta 2009

Syntymäpäivät

Tänään ensimmäiset Fannimer-pennut täyttävät ruhtinaalliesti yksi vuotta. Kyllä on aika kulunut nopeasti, juuri aamulla istuin haikeana "pentuhuoneessa" ja muistelin vuoden takaisia tunnelmia. Siinä vaiheessa ei kyllä paljon naurattanut, vain kaksi pentua oli syntynyt ja Fanni jo aika uupunut. Loppu hyvin kuitenkin ja kymmenen ihanaa pentua näki päivänvalon.

Olen pentujen kautta tutustunut moniin uusiin ihaniin ihmisiin ja ns. vanhoihin tuttuihin syventänyt "suhdetta". Kiitos teille kaikille kuluneesta vuodesta.

Katsotaan, milloin seuraava Fannimer-pentue syntyy, ei ainakaan ihan lähitulevaisuudessa vaikka toi Annen "viikonloppulaina" eli Jäppinen ,nykyisin Hevi kyllä aikamoisen pentukuumeen minulle kasvattikin.
Raisu on vain vielä liian nuori siihen hommaan, mutta Ruotsissa Kalle on jo päässyt tosihommiin, saa nähdä onko sieltä pentuja tulossa.

Monet Fannimer-koirat ovat jo aloittaneet näyttelyuransa ja hienosti on meillä/teillä mennytkin. Tuomarit ovat tykänneet pääsääntöisesti upeakroppaisista koiristamme. Ihanaa kuultavaa.

Mutta kaikista onnellisin olen koirien luonteista, aivan ihanaa palautetta olen teiltä saanut. Meidän Raisukin on aivan ihastuttava otus, voisin kuvailla Raisua näin; ei aina järjen jättiläinen, tuntuu olevan välillä ruotsalainen blondi mutta osaa yllättää. Liikkeissään useimmiten loivaliikkeinen mietiskelijä, menee mielummin tasaisesti kuin ryntäilee. Aina valmis halittavaksi, taipuu sylissä mahdottomiin pusuasentoihin miellyttääkseen meitä.Juuri sellaine kuin kotikoiran pitää ollakin.

Vielä kerran onnittelut kaikille, tänään on herkkujen päivä.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Onnea kaikille 1-vuotiaille. Aika kuluu kun iltamissa... Perässä tullaan, vaikka ei kiinni saadakaan (sanoo Pyry).
Ohi mennään korkeintaan koossa, toivottavasti kuitenkaan ei ;0)

Eija ja ötökät

Pinja kirjoitti...

Onnea tällein myöhässä! :) :)